ЗакускиЗакуски з овочівОгірки

Засолювання огірків в пакеті

Інгредієнти:

  • Часник 2 зубчики
  • Хрін – невеликий листок
  • Огірки 0,5 кілограми
  • Кріп свіжий 10 грамів
  • Спеції – за смаком

Приготування:

  1. Рецепт підходить саме для довгих салатних огірків. Такі плоди тонкі. Представлений рецепт ідеальний для даних огірків. Засолювання відбудеться значно швидше.
  2. Вимийте плоди й видаліть кінчики. Залежно від розміру огірків, їх можна порубати на 2 або 4 частини. За бажанням овочі також шинкують кружками невеликого розміру. Чим дрібніше сировина, тим швидше відбувається процес засолювання.
  3. Відмінною особливістю даного рецепта є якраз те, що огірки повинні бути нарізані в обов’язковому порядку. Практично немає ніякої різниці обраний вами спосіб шинкування огірків. Головним залишається те, щоб вони не були великими.
  4. Порубати очищений часник так дрібно, наскільки це можливо. Такий фактор дуже важливий в приготуванні. Часниковий сік повинен швидко проникати в м’якуш. В якості альтернативи пропонується скористатися спеціальним пресом для часнику.
  5. Дрібно наріжте вимиту зелень. Позбавтеся від грубих стебел, вони не знадобляться. В такому рецепті дозволяється використовувати виключно ажурні гілки. За смаком також допускається додавати невелику кількість петрушки.
  6. Розірвіть чистий лист хрону на шматочки невеликого розміру. Враховуйте, їх потрібно буде потім без зусиль видалити. Якщо немає можливості використовувати таку зелень, нічого страшного. Хрін виступає в якості додаткового компонента.
  7. Трохи посоліть огірки, як ви це робите для свіжого салату. Плоди не повинні вийти пересоленими. Розмішайте бруски й спробуйте на смак. Таким чином ви зможете визначити чи достатньо солі ви додали.
  8. Якщо смак виявився нормальним, для рецепта буде потрібно трохи більше солі. Після підготовки всіх компонентів їх необхідно помістити в поліетиленовий пакет. Краще вкласти пакет в пакет. Далі стане зрозуміліше, навіщо ми це зробили.
  9. Не забувайте присипати огірки невеликою кількістю запашного перцю свіжого помелу. Закрутіть пакет і починайте інтенсивно струшувати вміст. В результаті такої маніпуляції повинен виділитися сік. Залиште огірки на 10-12 хвилин.
  10. Через відведений час знову гарненько потрясіть вміст пакету. Наповніть поліетилен повітрям і щільно зав’яжіть. Надішліть пакет в такому стані в холодильну камеру. Через всього 1 годину малосольні огірки будуть готові.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close