ЗакускиХолодні закуски

Заливна щука на святковий стіл

Блюдо для особливих випадків.

Інгредієнти:

  • Щука 1 тушка
  • Морква 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Яйця 1 штука
  • Желатин 1 столова ложка
  • Лавровий лист
  • Перець духмяний горошком
  • Сіль

Приготування:

  1. Щуку очистити, зварити бульйон з хвоста і голови протягом півгодини.
  2. Відвар процідити, додати нарізане філе, цілу цибулину, моркву, спеції, сіль.
  3. Варити ще півгодини.
  4. У невеликій кількості відвару розвести желатин з пакетика, влити бульйон, варити десять хвилин.
  5. Відварити, очистити, крупно нарізати курячі яйця.
  6. Відвар процідити.
  7. На дно тарілки викласти щуку, красиво нарізану моркву, яйця.
  8. Продукти залити бульйоном, поставити в холод.

Порада

При подачі блюдо прикрасити гілочками зелені, тонкими скибочками лимона.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Рулет з кабачків з помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close