ЗакускиХолодні закуски

Заливна форель на святковий стіл

Шляхетна риба в благородній подачі. Вишукане блюдо на урочистий стіл.

Інгредієнти:

  • Форель 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква 1 штука
  • Петрушка 1 пучок
  • Лимон 1 штука
  • Перець духмяний горошком
  • Лавровий лист
  • Гвоздика
  • Сіль
  • Желатин 1 пакетик

Приготування:

  1. Форель очистити, відокремити зябра, філе нарізати.
  2. Приготувати відвар з цибулею, морквою, коренем петрушки, спеціями, сіллю.
  3. Час варіння – одна година.
  4. Бульйон процідити, м’ясо відокремити від кісток, нарізати шматочками.
  5. Викласти в тарілку, прикрасити морквою.
  6. Відлити трохи бульйону, розчинити желатин, перемішати з рештою відвару.
  7. Прогріти, влити сік лимона.
  8. Філе-шматочки залити бульйоном, поставити на холод для застигання.

Порада

При подачі блюдо прикрасити зеленню. За бажанням в бульйон можна додати зелений горошок, зерна консервованої кукурудзи, смужки або кубики червоного або оранжевого болгарського перцю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Арабська закуска з баклажанів «Бабагануш»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close