ЗакускиХолодні закуски

Закуска зі свіжого перцю та сиру

З солодкого болгарського перцю виходить відмінна закуска, особливо якщо як наповнювач виступає вже люблене всіма поєднання сиру з часником. До того ж закуска зі свіжого перцю і сиру готується легко і швидко. Приготуємо спершу начинку. Для неї нам буде потрібно звичайний твердий сир і плавлений сирок. Твердий сир натираємо на крупній тертці.

Інгредієнти:

  • Перець солодкий болгарський 1 штука
  • Сир російський 50 грамів
  • Сир плавлений 1 штука
  • Кріп 3 гілочки
  • Часник 2 зубчики
  • Майонез 2 столові ложки
  • Харчова сіль 0.1 чайної ложки
  • Перець чорний мелений 0.1 чайної ложки

Приготування:

  1. Твердий сир натираємо на крупній тертці.
  2. Один плавлений сирок натираємо на середній тертці. Плавлений сирок додаємо не для смаку, а для утримання форми начинки, він дуже липкий і клейкий.
  3. Гілочки кропу промиваємо під холодною водою й обриваємо товсті стебла. Нарізаємо кріп дрібно.
  4. Два або три зубчики часнику натираємо на дрібній тертці. Можна дрібно нарубати ножем. Кількість часнику регулюємо за своїм смаком.
  5. Змішуємо в одній глибокій чашці всі інгредієнти для начинки, додаємо майонез, щіпку солі й перцю. Все ретельно перемішуємо. Сіль можна не додавати, майонез і сир досить солоні.
  6. У солодкого болгарського перцю великого розміру зрізаємо верхівку з хвостиком і прибираємо насіння. Промиваємо під холодною водою з зовнішньої й внутрішньої сторони. Висушуємо паперовим рушником. Начиняємо перець начинкою. Начинка повинна бути щільно утрамбованою, щоб після нарізки не розсипалася.
  7. Гострим ножем розрізаємо перець уздовж на дві частини, а потім кожну з частин — ще на кілька. Вийшли ось такі смачні човники з перцю з начинкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Кесаділья з авокадо і сиром фета

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close