ЗакускиХолодні закуски

Закуска на крекерах з рибних консервів

Приготуємо незвичайне блюдо – закуску на крекерах з рибних консервів, я використовую консервований лосось, ви ж можете взяти будь-які інші консерви.

Пікантна начинка й ефектна подача можуть зробити це блюдо фаворитом святкового столу. Готувати таку закуску потрібно безпосередньо перед подачею до столу, щоб крекери не встигли розмокнути.

Замість лосося можна взяти будь-які інші консерви з червоної риби в олії або у власному соку. Всі інгредієнти закуски відмінно поєднуються між собою і не вимагають тривалої теплової підготовки.

Інгредієнти:

  • Крекери несолодкі 100 грамів
  • Лосось консервований 170 грамів
  • Огірки свіжі 50 грамів
  • Часник 10 грамів
  • Горіхи волоські 60 грамів
  • Майонез 60 грамів
  • Зелень кропу 0,5 пучка
  • Перець чорний мелений 0,3 чайної ложки
  • Сіль 0,25 грама

Приготування:

  1. З консервів злити заливку, рибу розім’яти виделкою.
  2. Ядра горіхів подрібнити. Часник пропустити через прес.
  3. Огірки натерти на крупній тертці.
  4. З’єднати лосось з горіхами, часником і огірком, заправити майонезом і посипати перцем. При необхідності посолити.
  5. Суміш перемішати до однорідності.
  6. Змастити крекери рибною масою.
  7. На начинку нанести сітку з майонезу і посипати подрібненою зеленню кропу.
  8. Закуска на крекерах з рибних консервів готова! Подати до столу без зволікання.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Фініки, фаршировані сиром, загорнуті в прошуто

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close