ЗакускиСоуси і приправи

Вершковий дип-соус з білої квасолі

Для приготування цього дип-соусу замість вершкового сиру використовується сир зі зниженим вмістом жиру, близько 2% жирності. Збийте його з консервованою білою квасолею в кухонному комбайні, і закуска придбає ніжну бархатисту текстуру. А сушений чебрець, трохи яблучного оцту, нерафінована оливкова олія і щіпка паприки додадуть яскравість смаку.

Для більш цікавого поєднання використовуйте копчену паприку замість звичайної солодкої. Вмочуйте в закуску скибочки піти, крекери або сирі овочі. Швидко, смачно і дуже корисно.

Інгредієнти:

  • Сиру зі зниженим вмістом жиру 2% 2/3 стакана
  • Яблучного оцту 1 столова ложка
  • Сушеного чебрецю 0,5 чайної ложки
  • Консервованої білої квасолі, промитої 1 банка 440 грамів
  • Оливкової олії 2 чайні ложки
  • Щіпка копченої або солодкої паприки
  • Нарізаної шніт-цибулі для подачі

Приготування:

  1. Змішайте в кухонному комбайні сир, оцет, чебрець, квасолю, 1/4 чайної ложки солі й 1/4 чайної ложки чорного перцю. Подрібніть до однорідної консистенції, за потреби зіскрібаючи суміш зі стінок чаші.
  2. Поставте в холодильник на 30 хвилин -1 годину. Перекладіть в сервірувальну чашу і збризніть оливковою олією, посипте паприкою і прикрасьте шніт-цибулею.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Соус з білих грибів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close