ЗакускиСендвічі і бутерброди

Тости з паштетом з консервованої квасолі й риби

Такі бутерброди з паштетом з консервованої квасолі й сардин робляться буквально за лічені хвилини.

Інгредієнти:

  • Батон 6 скибочок
  • Квасоля біла консервована 150 грамів
  • Сардини консервовані 150 грамів
  • Часник 1 зубчик
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Сік лимона за смаком
  • Петрушка свіжа 4 гілочки

Приготування:

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. Відкрийте банки з квасолею і сардинами, злийте рідину.
  3. У чашу блендера викладіть квасолю і сардини.
  4. Часник очистьте і натріть на дрібній тертці. Додайте в чашу з квасолею і рибою.
  5. Пробийте все блендером до однорідної маси.
  6. Додайте рослинну олію і сік лимона. Перемішайте до однорідної маси.
  7. Петрушку промийте та висушіть, наріжте.
  8. Викладіть паштет з квасолі й риби в салатник, посипте половиною петрушки.
  9. Підсушіть скибочки батона на сухій сковороді на середньому вогні протягом 3-4 хвилин з кожного боку.
  10. Паштет з квасолі й риби намажте на підсушену скибочку батона і подавайте з гарячим солодким чаєм.
  11. А якщо викласти такий паштет в тарталетки, прикрасити зеленню і лимоном, вийде чудова закуска на святковий стіл.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Французькі тости з ковбасою, грибами й помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close