ЗакускиХолодні закуски

Тарталетки з куркою і грибами на святковий стіл

Сьогодні готую Тарталетки з куркою і грибами. Тарталетки – завжди бажана прикраса столу. Вони гарні й на Новий рік, і на день народження, і на будь яке інше свято. Це універсальне фуршетне блюдо.

Інгредієнти:

  • Тарталеток 15-20 штук
  • Курячого філе (грудка) 500 грамів
  • Печериць 300 грамів
  • 3 яйця
  • 1 цибулина
  • Майонезу 3 столові ложки
  • Сіль і перець за смаком
  • Рослинної олії 2 столові ложки
  • Оливки й листочки петрушки для прикраси

Приготування:

  1. Курячі грудки потрібно відварити, запекти або обсмажити на грилі.
  2. Гриби печериці почистимо і дрібно нарізаємо.
  3. Цибулю дрібно рубаємо.
  4. Викладаємо порізані печериці на сковороду й обсмажуємо, періодично помішуючи, до випаровування рідини.
  5. Потім до грибів додаємо сіль, суміш перців, порізану цибулю, рослинну олію й обсмажуємо до м’якості цибулі. Гриби з цибулею повинні трохи зарум’яниться.
  6. Знімаємо з плити й даємо трохи охолонути.
  7. Остиглу курячу грудку дрібно нарізаємо.
  8. Заздалегідь відварені яйця нарізаємо на невеликі кубики.
  9. Все з’єднуємо в зручній місткості.
  10. Заправляємо майонезом і перемішуємо. Пробуємо на смак, якщо потрібно підсолюємо.
  11. Беремо готові тарталетки й наповнюємо приготованою начинкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Холодець з яловичого язика з горошком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close