ЗакускиХолодні закуски

Тарталетки з червоною рибою і сиром

Готуємо тарталетки з червоною рибою і сиром Філадельфія.

Мініатюрні пісочні кошики з ніжною вершковою начинкою, ароматною слабосоленою сьомгою і соковитим свіжим огірком – закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл, особливо якщо це Новий Рік.

Сирну основу можна приготувати будь-яку на ваш смак, в сир можна додати:

  • Трохи сьомги, порізаної кубиками
  • Подрібнений зубчик часнику
  • Огірок, натертий на середній тертці
  • Зелень за смаком: петрушка, тархун, естрагон, чебрець
  • Авокадо
  • Болгарський перець

При бажанні основу для начинки можна приготувати з плавленого сиру, домашнього сиру або будь-якого іншого інгредієнта, який добре поєднується з червоною рибою і подобається вам.

P.S.: Заповнювати тарталетки сирною начинкою можна за допомогою кондитерського мішка, так закуска виглядає ще ефектніше.

Важливо враховувати розмір насадки й подрібнених інгредієнтів (кріп, сьомга, овочі), насадку з невеликим фігурним отвором можуть забивати фрагменти начинки.

Інгредієнти:

  • Тарталетки 16 штук
  • Огірок 1 штука
  • Сьомга слабосолона 120 грамів
  • Вершковий сир 175 грамів
  • Кріп 1 гілочка
  • Сіль 2 щіпки
  • Чорний мелений перець 1 щіпка

Приготування:

  1. Вершковий сир з’єднати з подрібненим кропом, сіллю і перцем за смаком.
  2. Добре перемішати вершковий сир і спробувати на смак.
  3. Підготувати тарталетки з пісочного тіста, у мене були маленькі, близько 4 см в діаметрі. Найкраще готувати тарталетки самостійно з пісочного тіста. Якщо ж ви купуєте їх в магазині, то обов’язково звертайте увагу на те, щоб вони були для солоної начинки, а не для солодкої.
  4. Начиняємо пісочні кошики вершковим сиром.
  5. Червону рибу нарізаємо невеликими смужками й звертаємо трояндочкою. Розправляємо “пелюстки” і обережно встановлюємо в сирну начинку.
  6. Огірок нарізати тонкими стрічками за допомогою овочечистки. Звертаємо скибочку рулетиком і встановлюємо його поруч з трояндочкою з риби. Якщо шматочки огірка дуже широкі, то рулетик можна розрізати навпіл. Або ж можна спочатку згорнути скибочку вздовж, а вже потім згортати його в рулет.
  7. Прикрашаємо тарталетки з червоною рибою листком петрушки або кропу і подаємо до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Тарталетки з куркою і грибами на святковий стіл

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close