ЗакускиХолодні закуски

Святкові курчата з помідорів і яєць

Такі веселі й кумедні курчата можна зробити на святковий стіл у вигляді закуски або прикраси. Все просто і швидко, турботи і витрати не великі, але погодьтеся дуже красиво, діти будуть в захваті та й дорослі не залишать без уваги цих курчат з помідорів і яєць. Проявіть фантазію й у вас все вийде.

Інгредієнти:

  • Яйця курячі не великі або перепелині
  • Помідори стиглі й не великі (для перепелиних яєць потрібно чері)
  • Свіжа зелень петрушки
  • Червоний болгарський перець
  • Перець горошком чорний
  • Сіль і спеції за смаком

Приготування:

  1. Щоб приготувати святкові курчата з помідорів і яєць потрібно підготувати всі інгредієнти.
  2. Свіжі курячі або перепелині яйця відварити, остудити й очистити від шкаралупи.
  3. Помідори беріть щільні й м’ясисті, помийте їх і витріть паперовим рушником.
  4. Петрушку також помити й висушити.
  5. Помідори і яйця потрібно розрізати навпіл.
  6. Далі беремо половинку помідора зверху кладемо половинку яйця. Для стійкості курчати низ половинки помідора потрібно трошки зрізати.
  7. Тепер потрібно прикріпити гребінці, очі, клювики, крильця. Крильця і ​​гребінці зробіть з листя петрушки, для цього потрібно зробити дуже, дуже тонкі й акуратні розрізи в половинці яйця. Очі з горошку чорного перцю. Клювики з болгарського червоного перцю у вигляді трикутника.
  8. Ось і все, яскраві й барвисті курчата готові.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close