Гарячі закускиЗакускиЗакуски з овочів

Спаржа, загорнута в бекон, на грилі

Смачна і швидка закуска з соковитої свіжої спаржі й бекону.

Кожне стебло обертається тонкою скибочкою бекону і смажиться на грилі. Виходить дуже незвично і смачно.
Можна приготувати й на закуску для святкового столу, і як розвагу на пікніку, поки гості чекають основної м’ясної страви.

Інгредієнти:

  • Середньої спаржі 450 грамів
  • Бекону 450 грамів
  • Спеціальне обладнання: дерев’яні шампури, замочені на 30 хвилин у воді

Приготування:

  1. Розігрійте гриль до помірного прямого жару.
  2. Зріжте зі спаржі жорсткі кінці. Покладіть її на деко і полийте оливковою олією.
  3. Посипте свіжо меленим чорним перцем і сіллю. Оберніть кожне стебло спаржі скибочкою бекону.
  4. Проткніть обидва кінці спаржі шампурами, щоб закріпити бекон. На кожному шампурі повинно бути по 3-4 стебла спаржі, обгорнутих в бекон.
  5. Смажте спаржу на прямому жарі гриля, поки вона не стане ніжною, а бекон — хрустким, близько 15 хвилин; в середині смаження переверніть спаржу іншою стороною.
  6. Перекладіть на блюдо, зніміть шампури й подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Крокети з баклажанів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close