Соуси і приправи

Журавлино-апельсиновий реліш

Оскільки цей реліш не піддається тепловій обробці, в ньому збережені всі самі корисні властивості апельсина і журавлини. Подайте такий вітамінний соус до м’яса або птиці, зробивши смак страви більш насиченим і цікавіше. А горіх пекан додасть аромату реліша пряних нот.

Автор рецепта – Trisha Yearwood – співачка, письменник, актриса, автор кулінарних книг, телеведуча

Інгредієнти:

  • Журавлини 350 грамів
  • 2 апельсини, очищених
  • Цукру 1 стакан
  • Горіха пекан 0,5 стакана, дрібно нарубаного
  • Вам знадобиться: кухонний комбайн

Приготування:

  1. У кухонному комбайні змішайте журавлину й апельсин. Подрібнені фрукти перекладіть в літрову миску і додайте 0,5 стакана цукру. Перемішайте.
  2. Використовуйте другу частину підготовленого цукру в міру потреби, оскільки солодкість апельсина може бути різною. Посипте реліш рубаними горіхами та подавайте. Вихід: 2 стакана.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Пікантний соус «Ранч»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close