Соуси і приправи

Каджунска приправа

Інгредієнти:

  • Паприки 3 столові ложки
  • Солі 2 столові ложки
  • Часникового порошку 2 столові ложки
  • Меленого чорного перцю 1 столова ложка
  • Цибулевого порошку 1 столова ложка
  • Меленого каєннського перцю 1 столова ложка
  • Сушеного орегано 1 столова ложка
  • Сушеного чебрецю 1 столова ложка

Приготування:

  1. Змішати всі інгредієнти. Зберігати приправу в герметично закритій тарі в темному місці. Ця суміш спецій прекрасно підійде для запікання м’яса, курки, морепродуктів або овочів.

Тримайте ще цікавий рецепт: Домашній крем фреш (сметана)

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close