Соуси і приправи

Домашній крем фреш (сметана)

Покроковий рецепт крем фрешу (сметана) в домашніх умовах.

Час: 16 годин 5 хвилин
Складність: легко
Кількість: 1 стакан

Інгредієнти:

  • Жирних вершків 1 стакан
  • Кислого молока 2 столові ложки

Приготування:

У мисці змішайте вершки й кисле молоко. Накрийте чистою кухонною тканиною і поставте в тепле місце, без протягів, тримайте суміш до згущення, від 12 до 16 годин. Перемішайте й охолодіть. (Зберігайте домашній крем фреш в холодильнику до 1 тижня).

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Мангові чатні

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close