ЗакускиСоуси і приправи

Соус Цезар зі сметаною

Рецептів цього знаменитого соусу існує багато, готують його навіть на основі звичайного майонезу. Краще дотримуватися класичної рецептури, але далеко не завжди під рукою є всі необхідні інгредієнти. Саме тому багато господинь вважають за краще різні альтернативи, сьогодні такою альтернативою буде сметанна основа.

Одним з основних смакових інгредієнтів соусу є сир Пармезан. Ось його точно нічим не замінити. Замінити можна анчоуси, лимон і сметану, але сир Пармезан точно ні!

Анчоуси я не знайшла і пропоную в цьому рецепті використовувати вустерський соус, який у багатьох є на полиці.

Інгредієнти:

  • Сік лимона 1 столова ложка
  • Сметана 3 столові ложки
  • Часник 2 зубчики
  • Пармезан 100 грамів
  • Оливкова олія 50 мілілітрів
  • Вустерський соус 1 столова ложка
  • Сіль 1 щіпка
  • Чорний мелений перець 1 щіпка

Приготування:

  1. Змішати лимонний сік зі сметаною.
  2. Додати оливкову олію, перемішати.
  3. Додати соус вустерський.
  4. Перемолоти в блендері часник з сиром Пармезан.
  5. Раджу відразу всі продукти завантажити в блендер з чашею, якщо такий у вас є.
  6. Сметану з лимоном і оливковою олією добре перемішати й додати до часнику з сиром.
  7. Додати за смаком сіль і мелений чорний перець.
  8. Подивіться на консистенцію соусу, якщо він густий, то розбавте його оливковою олією, а краще сметаною, на смак це не вплине.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Гарячий соус-дип Рубен в хлібній чаші

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close