ЗакускиСоуси і приправи

Соус Голландез для яєць Бенедикт на сніданок

Яйця Бенедикт – апетитні бутерброди, придумані в Америці. Це відмінне доповнення до сніданку, соус зробить смак закуски ще ніжнішим.

Інгредієнти:

  • Масло вершкове 200 грамів
  • Яєчний жовток 3 штуки
  • Лимонний сік 20-25 мілілітрів
  • Оцет винний (оцет бальзамічний) 15 мілілітрів
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

  1. У жароміцний посуд невеликого діаметра помістити сирі курячі жовтки, налити винний або бальзамічний оцет, поставити суміш на водяну баню.
  2. Масу швидко збивати віночком в піну.
  3. Частинами ввести топлене вершкове масло.
  4. Суміш по густоті повинна нагадувати майонез.
  5. Додати сіль, перець, лимонний сік.
  6. Приготувати бутерброди, полити соусом, прикрасити листочками зелені.

Порада

Занадто густий соус можна розвести теплою водою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Ікра з печених баклажанів «Байнган Бхарті»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close