ЗакускиСендвічі і бутерброди

Сендвіч з тунцем і сиром

Ніжний, апетитний, ароматний сендвіч з хрусткою і підсмаженою скоринкою хліба, який просто тане в роті. Подавайте бутерброди обов’язково гарячими!

Тунець можна замінити на будь-яку іншу рибку — лосось, сайру, скумбрію та ін. Не варто віджимати сік з риби, інакше вона вийде надмірно сухою.

Інгредієнти:

  • Куряче яйце 2 штуки
  • Майонез 2 столові ложки
  • Цибуля ріпчаста 1-2 штуки
  • Твердий сир 100 грамів
  • Хліб для тостів 8 штук
  • Консервований тунець 1 банка

Приготування:

  1. Насамперед необхідно відварити курячі яйця до готовності. Остудити їх, очистити й натерти на крупній / дрібній тертці.
  2. Сир натерти на крупній тертці.
  3. Відкрити банку з тунцем, злити рідину і перекласти в тарілку. Розім’яти рибку за допомогою вилки.
  4. Цибулю очистити й нарізати дрібними кубиками.
  5. В окремій мисці змішуємо наступні інгредієнти — подрібнені яйця, сир, консервований тунець, цибулю і домашній майонез.
  6. На чотири шматочки хліба розподіляємо приготовлену начинку. Начинку накриваємо рештою хліба.
  7. Підбираємо відповідні панелі для випічки («гриль» або «сендвіч»). Встановлюємо їх. Включаємо прилад в розетку і чекаємо, коли загориться індикатор старту.
  8. На розігріті панелі викладаємо бутерброди. Опускаємо кришку приладу. Смажимо близько 7-9 хвилин до золотисто-рум’яної скоринки.
  9. Гарячі сендвічі викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню та подаємо до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бутерброди з печерицями та помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close