ЗакускиСендвічі і бутерброди

Сендвіч з креветками й ананасом

Весь процес готування займе не більше 20 хвилин.

Інгредієнти:

  • Хліб для тостів 8 шматочків
  • Сіль за смаком
  • Каррі за смаком
  • Листя салату
  • Лимон 1 штука
  • Ананаси консервовані 1 банка (маленька)
  • Тигрові креветки 250 грамів
  • Домашній майонез 2-3 столові ложки
  • Орегано 1/2 чайної ложки

Приготування:

  1. Насамперед необхідно розморозити креветки. Промити їх під струменем холодної води й злегка віджати. Почистьте креветки.
  2. Лимон вимити, обсушити. З однієї половинки лимона вичавити сік.
  3. В окремій чаші змішуємо наступні інгредієнти — лимонний сік, сіль, орегано й очищені креветки. Залишаємо маринуватись на 10 хвилин.
  4. Ананас нарізати невеликим кубиком.
  5. Листя салату обполоснути й обсушити.
  6. Каррі перемішуємо з домашнім майонезом в окремій мисці.
  7. Чотири скибочки хліба змащуємо майонезом. На кожен викладаємо по листу салату. Потім мариновані креветки й подрібнений ананас. Шматочками, що залишилися накриваємо бутерброди.
  8. Підбираємо відповідні панелі й встановлюємо їх в мультимейкер. Включаємо його і чекаємо, коли загориться лампочка старту роботи приладу.
  9. Викладаємо сендвічі на розігріті панелі й закриваємо кришкою. Смажимо близько 10 хвилин до появи золотисто-рум’яної скоринки.
  10. Гарячі сендвічі викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Гарячий сендвіч з креветками й ананасом готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Бутерброди з тунцем, помідорами і яйцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close