ЗакускиСалати

Салат зі свіжих овочів в заправці Ранч

Американський соус Ранч вважається найкращою заправкою для сирих овочів. Готується він з суміші майонезу, кислого молока, подрібненої свіжої зелені й прянощів. Кисломолочний смак цієї заправки гармонійно доповнює освіжаючу соковитість овочів. Змішайте в мисці листовий салат різних видів, червону цибулю, редиску, сиру моркву, огірок і солодкий перець і заправте все соусом. Цибулю попередньо замочіть у воді, щоб її смак пом’якшав. Можна подавати як закуску або гарнір до будь-яких м’ясних страв.

Інгредієнти:

Салат:

  • 1 червона цибулина, тонко нарізана
  • 1 качан червоного листового салату, порваний
  • 1 качан салату Романо, порваний
  • Редиска 6 штук, тонко нарізаних
  • 2 моркви, натерті
  • 2 огірки, тонко нарізаних
  • 1 великий зелений солодкий перець, тонко нарізаний

Заправка «Ранч»:

  • Майонезу 2/3 стакана
  • Кислого молока або кефіру 2/3 стакана
  • Яблучного оцту 2 столові ложки
  • Цибулевого порошку 0,5 чайної ложки
  • Дрібно нарізаної свіжої шніт-цибулі 2 столові ложки
  • Дрібно посіченої свіжої петрушки 2 столові ложки
  • Часнику 1 зубчик, натертий

Приготування:

  1. Приготуйте заправку: змішайте в невеликій мисці майонез, кисле молоко, оцет, цибульний порошок, шніт-цибулю, петрушку, часник, 0,5 чайної ложки солі й трохи чорного перцю.
  2. Приготуйте салат: покладіть червону цибулю в миску і залийте холодною водою; дайте настоятися 10 хвилин, потім злийте воду. Змішайте у великій мисці листя салату і додайте редис, моркву, огірки, солодкий перець і червону цибулю.
  3. Перемішайте з заправкою і посоліть за смаком.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Теплий салат зі стручкової квасолі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close