АмериканськаЗакускиКухні світуСалати

Салат зі смаженої на грилі картоплі

Ситний картопляний салат придбає більш цікавий і яскравий смак, якщо картоплю попередньо посмажити на грилі. Крім незвичайного смаку цей салат відрізняється легкістю, оскільки не містить майонезу. А апельсин і зелень додають йому літній освіжаючий настрій.

Автор рецепта – Рейчел Рей (Rachael Ray) – телеведуча, знаменитий шеф-кухар, бізнес-вумен, кулінарний письменник

Час: 30 хвилин
Складність: легко
Порцій: 4

Інгредієнти:

  • 4 великих картоплі, нарізаної кружальцями завтовшки 0,5 см.
  • Оливкової олії 5 столових ложок, розділіть
  • Приправи для гриля 2 столові ложки
  • Листя розмарину 2 столові ложки, 3 гілочки, обірвані й нарубані
  • 2 апельсини сорту навів, очищених і нарізаних
  • 1 невелика червона цибулина, тонко нарізана
  • Руколи 4-5 стакана, рубленої
  • Червоного винного оцту 2 столові ложки

Приготування:

  1. У великій мисці змішайте картоплю, 3 столові ложки олії, 2 столові ложки приправи для гриля і розмарин. Посмажте картоплю на грилі по 4 – 5 хвилин з кожного боку. Тим часом в салатник змішайте апельсини з цибулею і заправте червоним винним оцтом і невеликою кількістю олії. Перекладіть готову картоплю в салат і перемішайте.
  2. Картопля, смажена на грилі трохи сухіша, ніж приготована іншими способами. Але коли ви додасте гарячу картоплю в салат із заправкою, вона розм’якне. Перед подачею додайте в салат руколу і перемішайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат биті огірки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close