ЗакускиСалати

Салат зі шпротами, кукурудзою і солоними огірками

Рибні салати — це завжди ситно й ароматно! Салат зі шпротами, кукурудзою і солоними огірками стане гідним гостем як на святковому столі, так і в повсякденному меню. Яскравий смак риби відмінно поєднується з пікантністю огірочків і солодкістю кукурудзи.

Інгредієнти:

  • Шпроти 1 банка (180 грамів)
  • Кукурудза консервована 150 грамів
  • Огірки солоні 150-200 грамів
  • Яйця (варені) 2 штуки
  • Цибуля зелена 2-3 пера
  • Майонез 2 столові ложки
  • Сіль 1/3 чайної ложки
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа

Приготування:

  1. Яйця відварити круто (8-10 хвилин). Залийте варені яйця холодною водою і дайте їм охолонути.
  2. Солоні огірки наріжте дрібними кубиками.
  3. Відварені яйця почистьте від шкаралупи й наріжте дрібними кубиками.
  4. З банки зі шпротами злийте олію. Помістіть рибу в глибоку тарілку і розімніть вилкою.
  5. З консервованої кукурудзи злийте рідину.
  6. У глибокій мисці з’єднайте нарізані солоні огірки й кукурудзу.
  7. Додайте в миску до солоних огірків і кукурудзи варені яйця і підготовлену рибу.
  8. Перемішайте салат. Додайте майонез, трохи солі й чорний мелений перець.
  9. Перемішайте рибний салат з майонезом.
  10. Зелену цибулю наріжте навскоси не дуже крупно.
  11. Перекладіть салат в салатник, прикрасите подрібненою зеленою цибулею.
  12. Перед подачею злегка остудіть салат в холодильнику.
  13. Смачний і швидкий в приготуванні салат зі шпротами, кукурудзою і солоними огірками готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з пекінської капусти з куркою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close