ЗакускиСалати

Салат з запеченим курячим філе

Легкий і повітряний салат з запеченим курячим філе, пекінською капустою, помідорами й грушею. У ньому м’якуш груші бездоганно поєднується з запеченим курячим філе, а соковитість салату надають помідори. Розкрити смак продуктів допомагає ароматна заправка на основі оливкової олії з додаванням французької зернистої гірчиці й меду.

Інгредієнти:

  • Філе куряче 200 грамів
  • Капуста пекінська 200 грамів
  • Груша 1 штука (150 грамів)
  • Томати черрі 8 штук (150 грамів)
  • Сухарі панірувальні 1 столова ложка
  • Оливкова олія 2 столові ложки
  • Гірчиця зерниста французька 1 чайна ложка
  • Мед 0,5 чайної ложки
  • Кунжут чорний 1 чайна ложка
  • Сіль 1 щіпка
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Включимо духовку для розігрівання до 180 градусів.
  2. Філе помиємо, розріжемо вздовж навпіл, посолити, поперчити, збризкаємо оливковою олією. Викладемо куряче філе в форму для запікання і відправимо в розігріту духовку на 25-30 хвилин.
  3. Дамо курячому філе охолонути й наріжемо його великими шматочками.
  4. Грушу очистимо від насіння і нарізаємо невеликими шматочками.
  5. Листя пекінської капусти порвемо руками й відправимо в салатник.
  6. Помідори черрі розрізати навпіл або на чотири частини.
  7. Викладемо нарізані помідори на пекінську капусту.
  8. Зверху викладемо шматочки курки й груші.
  9. Для заправки в окремій місткості змішуємо оливкову олію, гірчицю, мед, сіль і чорний мелений перець.
  10. Перемішуємо заправку.
  11. Виливаємо заправку в салат. Додаємо насіння кунжуту і панірувальні сухарі.
  12. Перемішуємо салат.
  13. Салат з запеченим курячим філе, пекінською капустою, помідорами й грушею подаємо до столу відразу після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з крабовими паличками, ананасами, сиром і маслинами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close