ЗакускиСалати

Салат з вареною куркою і сухариками

Інгредієнти:

  • Курка варена 300 грамів
  • Квасоля консервована 1 банка
  • Кукурудза консервована 1 банка
  • Сухарики житні 1 пачка
  • Майонез
  • Зелень
  • Сіль

Приготування:

  1. Курку відварити протягом півгодини в підсоленій воді.
  2. Порізати кубиками, перекласти в салатницю.
  3. Додати консервовану квасолю і кукурудзу, рідину відцідити.
  4. Салат посолити, заправити майонезом.
  5. Посипати зеленню і сухариками.

Порада

За бажанням сухарики можна приготувати самостійно: підсушити в духовці або обсмажити на сковороді. Блюдо виходить досить ситним, його подають як самостійну страву на обід або вечерю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з овочів-гриль з фетою і м’ятою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close