ЗакускиСалати

Салат з шампіньйонів і броколі

Пікантний, ароматний і корисний салат з печериць, маринованої броколі й помідори. Маринувати броколі будемо в процесі приготування. Найвдаліший маринад! Спробуйте!

Інгредієнти:

  • Печериці 100 грамів
  • Помідор невеликий 1 штука
  • Капуста броколі 250 грамів
  • Масло вершкове 15 грамів
  • Перець мелений (суміш) за смаком
  • Соєвий соус 2 столові ложки
  • Оцет 6% 1 столова ложка
  • Часник 1-2 зубчики
  • Олія рослинна 1 столова ложка
  • Гірчиця 1 чайна ложка
  • Зелень петрушки 3-5 гілочок (за смаком)

Приготування:

  1. Закип’ятити в каструлі воду.
  2. Капусту броколі розібрати на суцвіття і викласти в киплячу воду. Проварити капусту 3 хвилини і опустити броколі в холодну воду. Потім воду злити.
  3. Часник очистити, видавити через прес і додати до броколі.
  4. Туди ж викласти гірчицю, влити оцет, 1 столову ложку соєвого соусу і рослинну олію.
  5. Перемішати. Поставити капусту броколі в маринаді в холодильник мінімум на 3 години.
  6. Моя капуста провела в холодильнику 12 годин.
  7. Духовку включити для розігрівання до 180 градусів.
  8. Печериці протерти вологим кухонним рушником і нарізати пластинками.
  9. На дно жароміцної місткості викласти шматочки вершкового масла.
  10. Викласти в місткість печериці, скропити соєвим соусом, що залишився і посипати меленим перцем.
  11. Поставити місткість з печерицями в розігріту духовку на 8-10 хвилин.
  12. Помідор нарізати середніми шматочками.
  13. Тушковані печериці з’єднати з броколі й помідорами.
  14. Зелень петрушки промити, обсушити й дрібно нарізати.
  15. Додати петрушку в салат і перемішати.
  16. Салат з шампіньйонів, броколі й помідорів готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з пекінської капусти з кукурудзою, морквою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close