ЗакускиСалати

Салат з рисом, маринованими огірками й кукурудзою

Салат з рисом, маринованими огірками, морквою, кукурудзою і зеленню виглядає дуже строкато. Салат порадує не тільки відмінним смаковим, але і колірним поєднанням продуктів. Ну дуже апетитне блюдо!

Інгредієнти:

  • Рис довгозернистий 100 грамів
  • Огірки мариновані 120 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Кукурудза консервована 50 грамів
  • Часник 1 зубчик
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Петрушка свіжа 5 грамів
  • Сіль 1/4 чайної ложки
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа

Приготування:

  1. Моркву попередньо почистьте.
  2. Рис залийте 140 мл води, додайте дрібку солі, доведіть до кипіння. Після закипання варіть рис на мінімальному вогні 20 хвилин. Готовий рис акуратно перемішайте, остудіть і викладіть в миску.
  3. Моркву відваріть до готовності протягом приблизно 20-30 хвилин. Готову моркву остудіть, наріжте дрібними кубиками й додайте до рису.
  4. Мариновані огірки дрібно наріжте. Надішліть огірки в миску до рису та моркви.
  5. Додайте консервовану кукурудзу.
  6. Петрушку промити, обсушити й дрібно наріжте.
  7. Часник почистьте і подрібніть будь-яким зручним для вас способом.
  8. Надішліть петрушку і часник до інших компонентів салату. Додайте рослинну олію, сіль і чорний мелений перець.
  9. Готовий салат з рисом, маринованими огірками й кукурудзою можна подавати відразу після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з курки з запеченими овочами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close