ЗакускиСалати

Салат з руколою, кавуном і м’ятою

З соковитого солодкого кавуна може вийти чудовий інгредієнт для солоного салату, якщо змішати його з яскравими за смаком додатковими компонентами. Відмінно підійде, наприклад, пікантна рукола, солона фета, ароматна м’ята і терпка вінегретна заправка на основі червоного винного оцту з додаванням соку і цедри лайма й оливкової олії. Першою приготуйте заправку і залиште в ній маринуватися цибулю, поки нарізаєте кавун, сир і зелень. Цей літній салат чудово доповнить собою будь-яку м’ясну страву, відмінний варіант для пікніків.

Інгредієнти:

  • Шматків кавуна без кісточок 4 стакани
  • Білого винного оцту 2 столові ложки
  • Сік і цедра 1 лайма
  • Оливкової олії extra-virgin 1/4 стакана
  • 1 червона цибулина, тонко нарізана
  • Сиру фета 1 стакан
  • М’яти 1/4 стакана, тонко нарізаної
  • Руколи 2 стакани

Приготування:

  1. Додайте в невелику миску білий винний оцет, цедру і сік лайма.
  2. Вмішайте оливкову олію, посоліть і поперчіть.
  3. Додайте тонко нарізану червону цибулю і залиште маринуватися на 5-10 хвилин, поки готуєте салат.
  4. Покладіть у велику миску кавун, фету, м’яту і руколу.
  5. Змішайте з вінегретною заправкою і відразу ж подавайте.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Овочевий салат з тунцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close