ЗакускиСалати

Салат з пекінської капусти з куркою

Соковитий салат з пекінської капусти з кукурудзою, солодким перцем, свіжим огірочком і відварним курячим м’ясом вдало впишеться в будь-яке меню. Заправляється салат сметаною, що робить страву дуже легкою.

Інгредієнти:

  • Капуста пекінська 150 грамів
  • Філе куряче 1 штука (150 грамів)
  • Кукурудза консервована 120 грамів
  • Перець солодкий 60 грамів
  • Огірок свіжий 60 грамів
  • Петрушка свіжа кілька гілочок
  • Кріп свіжий кілька гілочок
  • Сметана 1,5 столової ложки
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Куряче філе відварити в підсоленій воді 20-25 хвилин.
  2. Дістаньте куряче м’ясо з бульйону і дайте йому повністю охолонути. Якщо дозволяє час, остудіть куряче філе прямо в бульйоні — так воно буде соковитіше. Остигле куряче філе наріжте кубиками невеликого розміру.
  3. Пекінську капусту тонко нашаткуйте.
  4. Свіжий огірок помийте і наріжте тонкими скибочками.
  5. Солодкий перець помийте і видаліть внутрішні перегородки з насінням. М’якуш перцю наріжте соломкою.
  6. Кріп і петрушку промийте, просушіть і подрібніть.
  7. У мисці або глибокому салатнику з’єднайте капусту, куряче м’ясо, огірки, перець і зелень.
  8. З консервованої кукурудзи злийте маринад. Додайте зерна кукурудзи до раніше з’єднаним інгредієнтам салату.
  9. Заправте салат сметаною, додайте сіль за смаком. Перемішайте.
  10. Салат з пекінської капусти з куркою, кукурудзою і болгарським перцем готовий до подачі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Листковий салат з шинкою, морквою, рисом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close