ЗакускиСалати

Салат з пекінської капусти з горбушею

Готуємо смачний і ситний салат з пекінської капусти з горбушею, солодким перцем і цибулею.

Такий салат стане прекрасним варіантом для перекусу. Його не соромно поставити не тільки на повсякденний стіл, але і на святковий.

Якщо ви стежите за своєю фігурою, то такий салат цілком може замінити собою повноцінну вечерю, потрібно просто замінити майонез олією.

Замість горбуші можна взяти будь-яку іншу рибу, консервовану в олії: тунець, сайру, сардину. Змінюючи консерви, ми отримуємо салат з дещо іншим смаком.

Особлива краса салату полягає в тому, що для його приготування не потрібно нічого варити й смажити. Потрібно просто порізати овочі й смачний перекус готовий!

Інгредієнти:

  • Горбуша консерва 200 грамів
  • Капуста пекінська 300 грамів
  • Перець солодкий 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Майонез 0,5 столової ложки
  • Сіль 0,3 чайної ложки

Приготування:

  1. Горбушу вийняти з заливки й розібрати на невеликі шматочки.
  2. У стручка солодкого перцю видалити плодоніжки й насіння, розрізати його уздовж на чотири частини, а потім кожну четвертинку нашаткувати поперек тонкою соломкою.
  3. Капусту тонко нарізати.
  4. Цибулину очистити, розрізати навпіл і кожну половинку нашаткувати тонкими півкільцями.
  5. З’єднати підготовлені овочі, додати шматочки тунця і посолити.
  6. Масу заправити майонезом і перемішати.
    Салат з пекінської капусти з горбушею можна подавати!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з капустою і шинкою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close