ЗакускиСалати

Салат з пекінської капусти та корейської моркви

Сьогодні у нас салат з курки, пекінської капусти та корейської моркви. Яскравий, смачний і дуже апетитний перекус. Його можна брати з собою на природу, а можна подати як легку вечерю.

Для того щоб скоротити час приготування — відваріть курку заздалегідь. Тоді блюдо можна зробити за лічені хвилини. У сезон пекінську капусту можна замінити молодою білокачанною. Смак абсолютно не постраждає. А ви для себе відкриєте новий варіант приготування салату.

Інгредієнти:

  • Пекінська капуста 250 грамів
  • Огірок свіжий 2 штуки
  • Курка відварна 200 грамів
  • Морква по-корейськи 200 грамів
  • Кріп 6 гілочок
  • Сіль 0.5 чайної ложки
  • Чорний мелений перець 1 щіпка
  • Майонез 4 столові ложки

Приготування:

  1. Починаємо з нарізки овочів. Дрібно нарізаємо пекінську капусту.
  2. Не дуже дрібною соломкою нарізаємо огірки.
  3. Попередньо зварену курячу грудку не нарізаємо, а просто рвемо на волокна.
  4. Дрібно нарізаємо кріп і відправляємо в миску до раніше підготовлених інгредієнтів.
  5. Тепер додаємо готову моркву по-корейськи.
  6. Додаємо сіль, чорний мелений перець. Заправляємо домашнім майонезом. Добре перемішуємо.
  7. Салат з пекінської капусти та корейської моркви готовий! Дуже простий і неймовірно смачний!

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з морської капусти з сайрою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close