ЗакускиСалати

Салат з печінки й свіжим огірком

Пропоную приготувати салат з курячою печінкою і свіжим огірком. Такий салат виходить дуже ситним, смачним і соковитим. Подавати його можна гарячим або холодним.

Свіжий огірок можна замінити солоним, курячу печінку — яловичою або свинячою. В цілому салат досить просто приготувати, так що на весь процес ви витратите мінімум часу.

Інгредієнти:

  • Куряча печінка 150 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Свіжий огірок 1 штука
  • Сіль за смаком
  • Олія рослинна 40 мілілітрів
  • Майонез 1 столова ложка

Приготування:

  1. На сковороду налийте олію. Розігрійте її протягом 15 секунд, а потім викладіть печінку, якщо ви використовуєте свинячу або яловичу печінку, тоді обов’язково її наріжте.
  2. Обсмажте печінку на помірному вогні протягом 10 хвилин. Після цього додайте нарізану півкільцями цибулю й обсмажте все разом протягом 3-5 хвилин.
  3. Викладіть цибулю в миску для охолодження.
  4. Викладіть печінку в миску для охолодження.
  5. Тепер наріжте печінку соломкою.
  6. Огірок вимийте і наріжте теж соломкою.
  7. У глибоку миску викладіть цибулю, нарізану печінку, свіжий огірок.
  8. Додайте сіль і майонез. Перемішайте салат.
  9. Викладіть салат в красиву піалу, зверху прикрасьте листком петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат зі свіжого гарбуза і яблука

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close