ЗакускиСалати

Салат з оселедця з консервованим горошком і оливками

Салат з оселедця з консервованим зеленим горошком і оливками готується швидко, а з’їдається ще швидше. Класичне поєднання оселедця і цибулі в компанії оливок і консервованого зеленого горошку розкривається зовсім по-новому.

Інгредієнти:

  • Оселедець малосольний (філе) 100 грамів
  • Горошок зелений консервований 80 грамів
  • Оливки без кісточок 80 грамів
  • Цибуля ріпчаста 50 грамів
  • Олія рослинна 30 мілілітрів
  • Гірчиця 0,5 чайної ложки
  • Сік лимона 1 чайна ложка
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Для салату зручно використовувати готове філе оселедця в олії. Також за бажанням можна купити слабо солений оселедець і обробити його на філе.
  2. Ріпчасту цибулю очистити й нарізати кубиками. Обдати цибулю окропом і злити рідину, щоб пішла вся гіркота. Потім додати до цибулі шматочки оселедця.
  3. Оливки нарізати кільцями.
  4. Додати оливки до цибулі й оселедця.
  5. Додати консервований зелений горошок до інших компонентів салату.
  6. Приготувати заправку: змішати олію, гірчицю і сік лимона. За смаком посолити й поперчити.
  7. Полити салат заправкою і перемішати.
  8. Подати салат з оселедця з консервованим зеленим горошком і оливками до столу.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з креветками, авокадо і кедровими горішками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close