ЗакускиСалати

Салат з морської капусти з сайрою

Приготуємо простий салат з консервованої сайри й морською капустою. Такий салат — смачне і ситне блюдо.

Ідеальні консерви для нього — сайра в олії, але можна використовувати й іншу рибу. Всі інгредієнти ідеально підходять один до одного і складають єдине ціле. Салат можна запропонувати не тільки до повсякденного столу, але і до святкового. Гості будуть задоволені!

Інгредієнти:

  • Сайра консервована 400 грамів
  • Капуста морська 200 грамів
  • Яйця курячі 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Майонез 150 грамів
  • Зелень петрушки 0,5 пучка
  • Перець чорний мелений 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Цибулину очистити, розрізати уздовж на 4 частини, а потім тонко нашаткувати поперек.
  2. Шматочки риби вийняти з заливки, видалити хребтові кістки і розім’яти виделкою.
  3. Стрічки морської капусти порізати на короткі частини.
  4. Яйця ретельно вимити, відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, обтерти, очистити, охолодити і порубати.
  5. З’єднати рибу, морську капусту, яйця і цибулю, поперчити і полити майонезом.
  6. Салат перемішати.
  7. При подачі посипати зеленню петрушки.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Капустяний салат з броколі Коул слоу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close