ЗакускиСалати

Салат з моркви з яблуком

Салат з моркви з яблуком одночасно і смачний, і корисний. Пікантна заправка зі свіжого імбиру, меду, горіхів, лимонного соку й оливкової олії надає морквяно-яблучному салату дуже цікавий смак. Таке легке і соковите блюдо добре підійде для пізньої вечері або перекусу, а також сподобається тим, хто стежить за фігурою.

Інгредієнти:

  • Морква 500 грамів
  • Яблуко 200 грамів
  • Корінь імбиру 75 грамів
  • Горіхи волоські (ядра) 20 грамів
  • Лимон (сік) 0,5 штуки
  • Мед 30 грамів
  • Оливкова олія 60 мілілітрів

Приготування:

  1. З лимона вичавлюємо сік. Кількість соку регулюємо за смаком. Якщо ви використовуєте кисло-солодкі яблука, знадобиться 1,5-2 столові ложки соку, якщо кислі – 1 столова ложка.
  2. Імбир очищаємо і нарізаємо великими шматочками.
  3. У блендер закладаємо ядра горіхів, імбир, мед, лимонний сік і оливкову олію.
  4. Подрібнюємо до стану пасти.
  5. Моркву очищаємо і натираємо на крупній тертці.
  6. Яблука очищаємо від шкірки й насінної коробки, натираємо на крупній тертці й додаємо до моркви.
  7. До моркви і яблук додаємо заправку.
  8. Перемішуємо салат із заправкою.
  9. Салат з моркви з яблуком і імбирною заправкою готовий.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з печериць з бринзою і зеленою цибулею

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close