ЗакускиСалати

Салат з квасолі з болгарським перцем і яйцями

Смачний і поживний салат з квасолі з болгарським перцем і перепелиними яйцями може бути ситним гарніром або замінити основне блюдо.

Інгредієнти:

  • Квасоля суха 1 стакан
  • Перець болгарський 1 штука
  • Яйця перепелині 3-4 штуки
  • Цибуля зелена 4 пера
  • Свіжої петрушки 5-6 гілочок
  • М’яти 1 гілочка
  • Оливкової олії 2 столові ложки
  • Оцет бальзамічний 1 столова ложка
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Суху квасолю вимити, залити холодною водою і залишити на ніч. Потім воду злити.
  2. Квасолю залити свіжою водою, довести до кипіння і посолити. Зварити квасолю до готовності. Час варіння квасолі залежить від її сорту. Готову квасолю відкинути на сито або друшляк і остудити.
  3. Болгарський перець вимити, видалити насіння і плодоніжки. Нарізати болгарський перець тонкою соломкою.
  4. Зелену цибулю, листя петрушки й м’яти вимити, обсушити й дрібно нарізати.
  5. Перепелині яйця відварити протягом 4-5 хвилин, під холодною водою остудити й очистити.
  6. У мисці змішати квасолю, болгарський перець, зелену цибулю, петрушку і м’яту. Заправити салат оливковою олією і бальзамічним оцтом. Посолити за смаком, перемішати.
  7. Викласти в тарілку салат, додати розрізані навпіл перепелині яйця і подавати.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з сирої кукурудзи з помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close