ЗакускиСалати

Салат з курячою печінкою і печерицями

Салат з печінкою, грибами й кукурудзою легкий в приготуванні й оригінальний. Ця страва дозволить відкрити смак курячої печінки з нового боку завдяки її поєднанню з маринованими печерицями та кукурудзою.

Інгредієнти:

  • Печінка куряча 200 грамів
  • Кукурудза консервована 90 грамів
  • Печериці мариновані 80 грамів
  • Цибуля ріпчаста червона 1/2 штуки
  • Яйце 1 штука
  • Майонез 1 столова ложка
  • Сіль 2 щіпки
  • Зелень свіжа для прикраси (за бажанням) кілька листочків

Приготування:

  1. Відваріть курячу печінку. Для цього помістіть вимиту печінку в воду, закип’ятіть, приберіть піну і варіть 15 хвилин на невеликому вогні до готовності. Готову печінку остудіть.
  2. Яйце залийте холодною водою і відваріть на круто (10 хвилин після закипання). Відварене яйце опустіть в холодну воду до повного охолодження.
  3. Мариновані гриби розріжте навпіл.
  4. Ріпчасту цибулю наріжте тонким пір’ям.
  5. З’єднайте в глибокому салатнику цибулю, гриби й консервовану кукурудзу. Трохи цибулі відкладіть для прикраси готового салату.
  6. Курячу печінку наріжте тонкими невеликими шматочками.
  7. Додайте печінку в салатник.
  8. Яйце очистьте від шкаралупи й наріжте невеликими шматочками або натріть на крупній тертці.
  9. Додайте яйце в салатник до решти продуктів. Перемішайте всі інгредієнти.
  10. Посоліть салат на смак і додайте майонез.
  11. Знову перемішайте салат.
  12. Викладіть салат в порційну тарілку, прикрасите пір’ям червоної цибулі й листочками зелені.
  13. Впевнена, багатьом сподобається салат з курячою печінкою, маринованими печерицями та кукурудзою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з моркви з консервованим ананасом і сиром

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close