ЗакускиСалати

Салат з курячою грудкою і корейською морквою

Інгредієнти:

  • Морква по-корейськи 200 грамів
  • Копчена куряча грудка 150 грамів
  • Кукурудза консервована ½ банки
  • Сухарики житні 1 упаковка
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Майонез

Приготування:

  1. Ріпчасту цибулю подрібнити, перемішати з морквою по-корейськи.
  2. Копчену курячу грудку нарізати кубиками, додати до овочів разом з кукурудзою.
  3. Салат заправити майонезом і посипати сухариками.

Порада

Корейську моркву для салату можна приготувати самостійно або придбати в магазині. За бажанням додати соломку червоного болгарського перцю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Листовий салат зі шпинату зі смаженими оливками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close