ЗакускиСалати

Салат з куркою, картоплею, морквою і опеньками

Сьогодні будемо готувати салат з куркою і консервованими грибами. Нові смакові фарби в салат вносить додавання маринованих опеньків, а морква для цього салату не відварюється, а спасерується разом з цибулею. Приготуйте цей ситний, смачний і незвичайний салат!

Інгредієнти:

  • Філе куряче 1 штука (300 грамів)
  • Опеньки мариновані 200 грамів
  • Картопля 2 штуки (100 грамів)
  • Морква 1 штука (70 грамів)
  • Цибуля ріпчаста 1 штука (50 грамів)
  • Яйця 2 штуки
  • Олія соняшникова 50 мілілітрів
  • Майонез за смаком
  • Зелень петрушки для прикраси (за бажанням) кілька гілочок
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений за смаком

Приготування:

  1. Почнемо з варіння картоплі. Заллємо картоплю в шкірці водою, поставимо каструлю на вогонь і будемо варити на слабкому вогні близько пів години. Стежимо, щоб картопля не розварилася. Готову картоплю дістанемо з відвару й остудити.
  2. Яйця поставимо варитися на круто (8-10 хвилин після закипання води). Остудити яйця в холодній воді.
  3. Курячі грудки відварити в підсоленій воді хвилин 30-35. Дамо курці повністю охолонути.
  4. Моркву очистимо і натремо на крупній тертці. Цибулю очистимо й дрібно наріжемо.
  5. У сковороді розігріємо олію. Викладемо моркву і цибулю.
  6. Підсмажимо цибулю з морквою до золотистого кольору.
  7. Остиглу курячу грудку наріжемо середніми кубиками.
  8. Відварну картоплю очистимо й дрібно наріжемо.
  9. Яйця очистимо від шкаралупи й нарізаємо кубиками.
  10. З’єднаємо в мисці всі підготовлені продукти.
  11. Додамо майонез, сіль і перець.
  12. Перемішаємо салат.
  13. Салат з куркою, картоплею, морквою і маринованими опеньками викладемо на блюдо і за бажанням прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний салат з соусом з майонезу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close