ЗакускиСалати

Салат з ковбасою, морквою, кукурудзою і сиром

Салат по цьому рецепту цікавий тим, що моркву і цибулю попередньо обсмажують на рослинній олії. Завдяки цьому овочі набувають насичений смак, який і передається блюду. Салат з ковбасою, морквою, кукурудзою і сиром виходить яскравим, ситним і дуже смачним.

Інгредієнти:

  • Ковбаса копчена 200 грамів
  • Морква 170 грамів
  • Кукурудза консервована 150 грамів
  • Цибуля ріпчаста 120 грамів
  • Сир твердий 100 грамів
  • Яйця 4 штуки
  • Олія рослинна 2-4 столові ложки
  • Майонез 2-3 столові ложки
  • Сіль за смаком

Приготування:

  1. Яйця відварюємо круто (8 хвилин після закипання води), після чого остуджуємо у холодній воді.
  2. Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.
  3. Очищену моркву нарізаємо соломкою.
  4. У сковороді розігріваємо 1-2 столові ложки рослинної олії. Викладаємо цибулю й обсмажуємо її на невеликому вогні до м’якості й золотистого кольору, приблизно 5-7 хвилин. Обсмажену цибулю викладаємо в тарілку і даємо їй повністю охолонути.
  5. У сковороду виливаємо олію, що залишилась і викладаємо моркву. Моркву обсмажуємо на невеликому вогні до м’якості й золотистого кольору, 8-10 хвилин. Якщо обсмажувати моркву на великому або середньому вогні, вона швидко стане золотистою, але всередині може залишитися твердою.
  6. Ковбасу і сир нарізаємо соломкою.
  7. Яйця очищаємо, відокремлюємо жовтки від білків. Білки нарізаємо соломкою, а жовтки натираємо на середній тертці.
  8. У миску викладаємо всі компоненти салату — обсмажені цибулю і моркву, ковбасу, сир, яєчні білки й кукурудзу.
  9. Також в миску додаємо яєчні жовтки й майонез.
  10. Салат перемішуємо і за бажанням досолюємо.
  11. Салат з ковбасою, морквою, кукурудзою і сиром готовий до подачі.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з оселедця з картоплею і яблуком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close