ЗакускиСалати

Салат з капусти з огірками й кукурудзою

Саме час овочевих і легких страв. Пропоную приготувати простий і вітамінний салат, який припаде до смаку навіть вегетаріанцям.

Ми будемо використовувати тільки рослинні інгредієнти, що не піддаються тепловій обробці. Так що кожна ложка нашого салату — це не тільки смачно, але і корисно!

Інгредієнти:

  • Капуста білокачанна 500 грамів
  • Огірки свіжі 1 штука
  • Кукурудза консервована 200 грамів
  • Морква 2 штуки
  • Зелень кропу 1 пучок
  • Зелень петрушки 1 пучок
  • Лимони 0,5 штуки
  • Олія соняшникова 3 столові ложки
  • Сіль 0,5 чайної ложки

Приготування:

  1. Капусту очистити від верхніх зелених і пошкоджених листків і нашаткувати тонкою соломкою.
  2. Посипати капусту невеликою кількістю солі й злегка пом’яти руками.
  3. Моркву вимити, очистити, обмити й натерти на крупній тертці.
  4. Огірок вимити, обсушити, розрізати вздовж на 4 частини й тонко нашаткувати поперек.
  5. Зелень кропу і петрушки вимити в проточній воді, обсушити й дрібно нарізати.
  6. У миску викласти відціджену від заливки кукурудзу, капусту, огірок, моркву і подрібнену зелень. Суміш посолити за смаком і скропити лимонним соком.
  7. Все перемішати й заправити олією.
  8. Салат остаточно перемішати.
  9. При подачі прикрасити салат зеленню.
    Салат замість олії можна заправити й майонезом.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Картопляний салат з солоним огірком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close