ЗакускиСалати

Салат з капусти з кукурудзою, селерою і яблуком

Соковитий і поживний салат з капусти з кукурудзою, селерою і яблуком — просте, смачне і, безсумнівно, корисне блюдо. Завдяки капусті й селері салат виходить хрустким, а консервована кукурудза надає йому строкатий і апетитний вигляд.

Інгредієнти:

  • Яблуко 160 грамів
  • Капуста білокачанна 120 грамів
  • Кукурудза консервована 100 грамів
  • Селера (корінь) 25 грамів
  • Сметана 100 грамів
  • Сік лимона 1 столова ложка
  • Кріп свіжий кілька гілочок
  • Сіль 1/4 чайної ложки
  • Перець чорний мелений на кінчику ножа

Приготування:

  1. Капусту тонко нашаткуйте. Якщо капуста щільна і жорсткувата, то її необхідно посолити й пом’яти руками, щоб капуста розм’якшилася.
  2. Додайте консервовану кукурудзу.
  3. Селеру наріжте тонкою соломкою або натріть на крупній тертці. Додайте селеру до капусти й кукурудзи.
  4. Яблуко почистьте від шкірки, видаліть серцевину. Наріжте яблуко тонкою соломкою, збризніть лимонним соком і додайте в салат.
  5. Кріп промийте, струсіть, дрібно наріжте і додайте в салат.
  6. Посоліть блюдо (з урахуванням солі при перетиранні капусти), поперчіть і додайте сметану. Перемішайте.
  7. Салат з капусти з кукурудзою, селерою і яблуком готовий! Подавати його потрібно відразу ж після приготування.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з мисливськими ковбасками, сиром і помідорами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close