ЗакускиСалати

Салат з індички з чорносливом і горіхами

Хороший варіант салату на сніданок. Блюдо ніжне й апетитне.

Інгредієнти:

  • Індичка 550 грамів
  • Майонез 210 грамів
  • Волоські горіхи 120 грамів
  • Чорнослив 100 грамів
  • Яйця 5 штук

Приготування:

  1. М’ясо індички нарізати шматками, відварити до готовності, порубати на шматочки.
  2. Відварити курячі яйця, остудити, нарізати кубиками.
  3. Волоські горіхи очистити, поламати руками на шматочки.
  4. Чорнослив добре вимити, залити окропом на п’ятнадцять хвилин, відцідити й нарізати квадратиками.
  5. Викласти м’ясо в салатницю, посолити, змастити майонезом, сіль – за смаком.
  6. Зверху покласти чорнослив, яйця, полити майонезом.
  7. Посипати блюдо волоськими горіхами, поставити в холодильник.

Порада

Закуска повинна постояти кілька годин, вона може бути як самостійною стравою, так і гарніром.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з сиром, кальмарами й горіхами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close