ЗакускиСалати

Салат з індички, пекінської капусти та кукурудзи

Мінімум калорій – максимум вітамінів, салат оцінять жінки, що стежать за своєю фігурою.

Інгредієнти:

  • Філе індички 430 грамів
  • Капуста пекінська 280 грамів
  • Кукурудза 1 банка
  • Яблука зелені 1 штука

Для соусу:

  • Олія оливкова 43 мілілітри
  • Лимонний сік 35 мілілітрів
  • Сіль

Приготування:

  1. Відварити індичку, порубати невеликими прямокутними шматочками.
  2. Зелене велике яблуко, очистити, нарізати соломкою.
  3. Відкрити банку з консервованою кукурудзою, злити рідину, зернятка пересипати до яблука.
  4. Вимити пекінську капусту, нарізати тонкими смужками.
  5. Викласти в салатницю капусту, другий шар – індичка, третій – яблуко з кукурудзою.
  6. Посолити за смаком.
  7. Приготувати заправку з оливкової олії, лимонного соку, вилити на салат.
  8. Подати відразу.

Порада

За бажанням в салат можна додати сухарики.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний салатик з сухариками

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close