
Несподіваний інгредієнт, апельсин, додасть страві особливий смак і аромат.
Інгредієнти:
- Індичка копчена 230 грамів
- Рукола 60 грамів
- Апельсини 1 штука
- Насіння кунжуту 25 грамів
- М’ята
- Петрушка
- Кінза
- Спеції
- Оливкова олія
- Сіль
Приготування:
- Копчену індичку порубати кубиками невеликого розміру.
- Апельсин очистити, розділити на часточки.
- Вимити петрушку, м’яту, кінзу, обсушити, нарізати.
- Руколу вимити й обсушити.
- На суху розігріту сковороду всипати насіння кунжуту, обсмажити до коричневого відтінку.
- У салатницю всипати шматочки індички, покласти руколу й апельсин, зелень.
- Посипати блюдо крупною сіллю, спеціями, перемішати, посипати кунжутом і полити оливковою олією.
Порада
Таке блюдо можна подати на обід або на вечерю.
Смачного!
Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з сиром, ананасом і яйцем