ЗакускиСалати

Салат з індички, апельсина і руколи

Несподіваний інгредієнт, апельсин, додасть страві особливий смак і аромат.

Інгредієнти:

  • Індичка копчена 230 грамів
  • Рукола 60 грамів
  • Апельсини 1 штука
  • Насіння кунжуту 25 грамів
  • М’ята
  • Петрушка
  • Кінза
  • Спеції
  • Оливкова олія
  • Сіль

Приготування:

  1. Копчену індичку порубати кубиками невеликого розміру.
  2. Апельсин очистити, розділити на часточки.
  3. Вимити петрушку, м’яту, кінзу, обсушити, нарізати.
  4. Руколу вимити й обсушити.
  5. На суху розігріту сковороду всипати насіння кунжуту, обсмажити до коричневого відтінку.
  6. У салатницю всипати шматочки індички, покласти руколу й апельсин, зелень.
  7. Посипати блюдо крупною сіллю, спеціями, перемішати, посипати кунжутом і полити оливковою олією.

Порада

Таке блюдо можна подати на обід або на вечерю.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з сиром, ананасом і яйцем

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Close