ЗакускиСалати

Салат з індичкою, помідорами й квасолею

Закуска з гострим і пряний смак.

Інгредієнти:

  • Філе індички 400 грамів
  • Помідори 200 грамів
  • Сир твердий 180 грамів
  • Квасоля червона консервована 1 банка
  • Зелень 50 грамів

Для заправки:

  • Сметана 120 мілілітрів
  • Майонез ⅓ склянки
  • Часник 3 зубчики
  • Сіль

Приготування:

  1. Відварити індичку, нарізати невеликими шматочками.
  2. М’ясисті помідори розрізати навпіл, вийняти насіння, злити сік, м’якуш нашаткувати.
  3. Твердий сир нарізати ножем.
  4. Злити рідину від консервованої червоної квасолі.
  5. Продукти перемішати.
  6. Для заправки перемішати сметану з майонезом, роздавлений часник, сіллю.
  7. Салат заправити, перемішати.
  8. Страву посипати рубаною зеленню.

Порада

До салату можна подати гарячі бутерброди або чорний хліб.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Сирний салат з рисом і сьомгою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close