ЗакускиСалати

Салат з чорної редьки з картоплею

Приготуємо салат з чорної редьки з картоплею, солоним огірком і зеленою цибулею. Такий салат може стати ситною і смачною вечерею в піст, але готувати його можна і у звичайні дні, і навіть у свята.

Щоб салат мав м’якший смак, редьку краще промити. Для заправки краще взяти нерафіновану соняшникову олію. І корисніше, і смачніше!

Інгредієнти:

  • Редька чорна 150 грамів
  • Картопля 3 штуки
  • Огірки солоні 1 штука
  • Цибуля зелена 0,5 пучка
  • Олія соняшникова 4 столові ложки
  • Сіль 1 чайна ложка

Приготування:

  1. Бульби картоплі залити гарячою підсоленою водою і відварити до м’якості, а потім злегка остудити, очистити, добре охолодити й нарізати дрібними кубиками. Картоплю краще відварити заздалегідь.
  2. Огірок очистити від шкірки, розрізати уздовж на 4 частини, після чого кожну четвертинку тонко нарізати поперек.
  3. Редьку очистити, натерти на крупній тертці, перекласти в друшляк, промити холодною водою і дати стекти рідині.
  4. Пір’я зеленої цибулі вимити, обсушити й нарізати тонкими кільцями.
  5. У мисці з’єднати картоплю, редьку, цибулю й огірок.
  6. Все перемішати й заправити олією. Ще раз перемішати до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
    При подачі салат можна посипати зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з авокадо, яйцем і огірком

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close