ЗакускиСалати

Салат з чорної редьки з гарбузом

Приготуємо супервітамінний салат з гарбуза, редьки й моркви.

На жаль, гарбуз не так часто використовується в салатах, хоча відмінно гармонує з багатьма овочами. У пропонованому салаті гіркуватий смак редьки приглушують гарбуз і морква, тому салат виходить в міру гострим. Заправляти його краще нерафінованою олією. Це не тільки смачніше, але й корисніше.

Інгредієнти:

  • М’якуш гарбуза 120 грамів
  • Редька чорна 125 грамів
  • Морква 1 штука
  • Олія соняшникова 3 столові ложки
  • Сіль 0,3 чайної ложки

Приготування:

  1. Очищену від шкірки й насіння м’якуш гарбуза натерти на крупній тертці.
  2. Редьку і моркву вимити, очистити, обполоснути, обсушити й також натерти на крупній тертці.
  3. Овочі з’єднати в об’ємній мисці й посолити за смаком.
  4. Все перемішати й заправити олією. Салат остаточно перемішати до рівномірного розподілу овочів.
  5. При подачі салат можна прикрасити подрібненою зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з капусти з огірками й кукурудзою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close