ЗакускиСалати

Салат з червонокачанної капусти з морквою

Салат з червонокачанної капусти й свіжої моркви виходить хрустким і вельми соковитим. Яскраві смакові нотки салату додає цитрусова заправка, приготована з апельсина і лайма, з додаванням меду. Корисний і смачний салат, який готується швидко і просто!

Інгредієнти:

  • Капуста червонокачанна 500 грамів
  • Цибуля ріпчаста червона 130 грамів
  • Морква 100 грамів
  • Часник 1 зубчик
  • Кріп свіжий кілька гілочок
  • Олія рослинна 2 столові ложки
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений 1 щіпка

Для заправки:

  • Лайм 1 штука (80 грамів)
  • Апельсин 1 штука (250 грамів)
  • Мед рідкий 1 столова ложка

Приготування:

  1. Підготуйте необхідні інгредієнти для приготування овочевого салату.
  2. Капусту тонко нашаткуйте і перетріть руками, щоб вона стала м’якою.
  3. Моркву почистьте, натріть на тертці для корейської моркви або наріжте тонкою соломкою.
  4. Кріп промийте, струсіть і дрібно наріжте. Додайте моркву і кріп до капусти.
  5. Червону цибулю і часник почистьте, дрібно наріжте і додайте в салат. Ретельно перемішайте.
  6. З апельсина і лайма вичавіть сік, додайте мед і перемішайте.
  7. Додайте в салат цитрусову заправку і рослинну олію. Посоліть і поперчіть салат. Перемішайте.
  8. Подавати салат із червонокачанної капусти з морквою краще після того, як він кілька годин настоїться й овочі трохи просочаться заправкою.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Салат з куркою, квасолею і волоськими горіхами

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close