ЗакускиСалати

Салат Вечірній дзвін

Цей салат знайомий дуже багатьом господиням. Цінують його за доступність інгредієнтів, простоту приготування і пікантний смак.

Замість консервованої горбуші можна взяти й іншу рибу: натуральну або в олії. Смак буде трохи інший, але цим і гарні такі салати. Змінюючи вид риби, можна отримати й нові смакові враження.

Інгредієнти:

  • Консерва Горбуша натуральна 245 грамів
  • Огірки солоні 1 штука
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Морква середня 1 штука
  • Яйця курячі 1 штука
  • Майонез 2 столові ложки
  • Перець чорний мелений 0,3 чайної ложки
  • Сіль 1 щіпка

Приготування:

  1. Горбушу дістати з заливки, видалити всі кісточки, хребет і шкіру і руками розібрати на невеликі шматочки.
  2. Солоний огірок розрізати уздовж навпіл і тонко нашаткувати поперек.
  3. Моркву, не очищаючи, залити гарячою водою і відварити до м’якості, а потім облити холодною водою, очистити, остудити, розрізати вздовж і також нарізати тонкими скибочками.
  4. Яйце відварити протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання рідини, опустити в холодну воду, обтерти, очистити, остудити й нарізати дрібними кубиками.
  5. Цибулину очистити, подрібнити, викласти на друшляк, ошпарити окропом, дати рідині стекти й остудити.
  6. У мисці з’єднати рибу, моркву, яйце, огірок і цибулю, посолити, поперчити й заправити майонезом.
  7. Салат перемішати до рівномірного розподілу всіх інгредієнтів.
  8. При подачі можна прикрасити салат зеленню.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: Легкий салат з яблуками й кукурудзою

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close