ЗакускиСалати

Салат олів’є з куркою класичний

Пропонуємо згадати рецепт олів’є з куркою, традиційний і улюблений багатьма салат, який прикрашає наш стіл на будь-яке свято. Особливо Новий рік без олів’є уявити не можливо. Ми пропонуємо вам найпопулярніший рецепт олів’є з куркою. Ніжне куряче м’ясо не порівняти з магазинною ковбасою.

Інгредієнти:

  • Відварене куряче м’ясо
  • Солоні огірочки – 5 штук (Не великих або за смаком)
  • Відварна картопля 5 штук (В розмір курячих яєць)
  • Відварені курячі яйця 3 штуки
  • Консервований горошок 120 грамів
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Відварна морквина 1 штука (Середня)
  • Майонез салатний 30% 100 грамів
  • Свіжа зелень і спеції за смаком

Приготування:

  1. Потрібно заздалегідь відварити овочі й м’ясо. Остудити й очистити картоплю, моркву, яйця. Далі потрібно приступати до нарізування інгредієнтів.
  2. Нарізаємо дрібними кубиками картоплю. Моркву та інші інгредієнти також нарізаємо кубиком.
  3. Варене куряче м’ясо нарізаємо дрібними скибочками.
  4. Консервований горошок дістаємо з маринаду і промиваємо холодною водою через друшляк і даємо воді стекти.
  5. Ріпчасту цибулю очищуємо і нарізаємо дрібно. Зелень миємо й сушимо із застосуванням паперових рушників і подрібнюємо.
  6. Всі підготовлені інгредієнти поміщаємо в глибоку миску, солимо, перчимо до смаку, заправляємо майонезом або сметаною (на ваш смак і переваги) і добре все перемішуємо.
  7. Салат олів’є з куркою готовий, перекладайте в салатницю і подавайте до столу.

Смачного!

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close