ЗакускиМ'ясні закуски

Рулет зі свинячої грудинки з зеленню

Давним-давно підгледіла цей рецепт у китайських господинь. Рецепт простий і дуже смачний, частенько повторюємо. Все виходить здорово! Відмінна заміна ковбасі! Дивіться наш рецепт і готуйте на здоров’я і з задоволенням!

Інгредієнти:

  • Свиняча грудинка зі шкірою 1,5 кілограма
  • Сіль 1 столова ложка
  • Перець чорний мелений 1/2 чайної ложки
  • Часник 4-6 зубчиків
  • Трави прованські (або суміш трав на ваш смак) 1 чайна ложка
  • Джусай (або цибуля, або черемша) 1 пучок

Для бульйону:

  • Лист лавровий 2 штуки
  • Перець духмяний горошок 8 штук
  • Сіль 2 столові ложки

Для змазування:

  • Часник 4 зубчики
  • Паприка солодка (краще копчена) 1 столова ложка

Приготування:

  1. Готуємо всі необхідні інгредієнти.
  2. Шкірку з грудинки не знімаємо, просто гарненько її очищаємо і миємо.
  3. Замість Джус (соковита трава з ароматом часнику) можете використовувати зелену цибулю або звичайну ріпчасту цибулю, або черемшу.
  4. Грудинку натираємо сумішшю солі, часнику, пропущеного через прес, прованських трав (можете замінити на свій смак, китайці не проти) і чорного перцю.
  5. По всій поверхні грудинки розкладаємо джусай.
  6. Щільно звертаємо свинячу грудинку з зеленню в рулет.
  7. Щоб рулет не розвалився, використовуємо кухонну нитку. Перев’язуємо рулет ниткою в декількох місцях — буде досить.
  8. У мене є сітка для шинки, додаю і її. Натягую сітку на рулет, використовуючи пластикову пляшку (технологію підгледіла при упаковці новорічних ялинок).
  9. Рулет відправляємо в холодильник мінімум на годину, але краще на ніч.
  10. Коли рулет промаринується, укладаємо його в каструлю і заливаємо холодною водою. Додаємо сіль, запашний перець-горошок і лавровий лист. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні під кришкою 1-1,5 години (залежить від товщини рулету).
  11. Даємо рулету охолонути в бульйоні.
  12. Виймаємо м’ясний рулет з зеленню з каструлі й прибираємо сітку.
  13. Змішуємо часник, пропущений через прес, і паприку. Отриманою сумішшю змащуємо рулет.
  14. Чудово нарізається! Кілька днів (якщо витримаєте) зберігається в холодильнику. На смак — дивовижно! Завжди під цей м’ясний рулет дома є гірчиця і хрін.

Смачного!

Тримайте ще цікавий рецепт: М’ясний торт з сирним кремом

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок (Поки оцінок немає)
Loading...
Показати більше
Схожі статті

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Дивіться також
Close
Close